Nieuwe Van Raam duofiets Fun2Go te huur

De Van Raam Fun2Go is een duofiets (driewieltandem) waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben beide goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren doordat de zitposities naast elkaar zijn. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden.


Nieuwe Van Raam duofiets Fun2Go te huur


De Van Raam Fun2Go is een duofiets (driewieltandem) waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben beide goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren doordat de zitposities naast elkaar zijn. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden. De zittingen zijn eventueel ook draaibaar waardoor het opstappen helemaal eenvoudig wordt.    

De wendbaarheid van de Fun2Go side by side fiets is enorm, met twee wielen helemaal achter en één voorwiel kan hij om zijn eigen as heen draaien. Via de optionele schakelbare vrijloop kun je bepalen of de bijrijder (eventueel verplicht) mee trapt. Je kunt zelf bepalen hoe je samen fietst, zo kun je met dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen. 

Met deze schakelbare vrijloopnaaf kan de hoofdbestuurder de manier van meefietsen van de bijrijder instellen. De schakelbare vrijloopnaaf heeft drie standen:

  1. De pedalen van de bijrijder bewegen mee met de pedalen van de hoofdbestuurder mee. De bijrijder moet meefietsen.
  2. De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder. De pedalen draaien vrij en de bijrijder kan niet meefietsen.
  3. In deze stand bewegen de pedalen van de bijrijder onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder. De bijrijder kan meefietsen.

De Fun2Go heeft aan de bestuurderskant altijd versnellingen, aan de bijrijder zijde is er de mogelijkheid van een vrijloopnaaf, een versnellingsnaaf of een schakelbare vrijloopnaaf. Nu heeft Van Raam de twee opties, van versnellingsnaaf en schakelbare vrijloopnaaf, gecombineerd in één complete en universele optie.

De Fun2Go van Van Raam heeft een maximaal gebruikersgewicht van 120 kg per persoon. Indien dit niet voldoende is kun je kiezen voor de optie versterkte uitvoering. Met deze optie is het mogelijk de fiets tot 180 kg per persoon te belasten. 

Een elektromotor/trapondersteuning is een optie die het fietsen op deze op deze modern vormgegeven duofiets helemaal “ funtogo”  maakt. Om veiligheidsredenen is de Fun2Go begrenst op maximaal 20 km per uur. 


Terug




Deel het met uw vrienden!

Meer Nieuws

Gazelle Eclipse C380 HMB verkozen tot E-bike van het Jaar 2024!

Koninklijke Gazelle is in de prijzen gevallen bij de RAI Fiets Awards 2024. In de categorie ‘E-bike van het jaar’ is de Eclipse C380 HMB als winnaar naar voren gekomen. De winnaars zijn op maandag 26 februari bekendgemaakt tijdens de vakbeurs B2B FESTIVAL. De Fiets Awards, die jaarlijks door RAI Vereniging worden georganiseerd, is een prestigieuze uitreiking in de fietsbranche en onder consumenten.

Vernieuwde webshop: ontdek onze uitgebreide selectie onderdelen en accessoires voor fietsen en e-bikes!

We zijn blij om onze vernieuwde webshop aan te kondigen. Nu met een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires voor fietsen en e-bikes met een handig filter.

Velo de Ville maakt e-bikes met Bosch-motor en de gaafste kleuren (bijvoorbeeld Lime Green, Mellon Yellow en French Lavender!)

De naam Velo de Ville klinkt Frans, maar toch is het een Duits fietsmerk. Ze maken prachtige en degelijke e-bikes met Bosch-motor. Wat ze uniek maakt is dat je zelf de kleur en uitvoering kunt uitkiezen. Hoe gaaf dat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor kleuren als Lime Green, Mellon Yellow en French Lavender!

Trotse aankondiging van ons nieuwe fietslijn van Azor geïnspireerd door zes iconische Achterhoekse kastelen

Bij Bulten Tweewielers zijn we trots om alvast onze nieuwe fietslijn van Azor te presenteren, geïnspireerd door zes iconische Achterhoekse kastelen. Deze zes fietsen zijn een eerbetoon aan ons lokale erfgoed en zijn zorgvuldig geconfigureerd bij Azor, met de nadruk op stijl, comfort en oerdegelijke (lijkt wel Achterhoekse!) kwaliteit. Lijkt het je leuk om zelf je fiets te ontwerpen? Kijk dan op my.azor.nl en creëer jouw eigen fiets of e-bike met Azor. Dit kan vanuit je eigen huis of bij ons in de winkel aan de Ds. van Dijkweg 21 in Doetinchem.

Speciale mannenavond bij Bulten Tweewielers

Fietsliefhebbers uit de Achterhoek, pak je agenda erbij, want Bulten Tweewielers nodigt je van harte uit voor een speciale mannenavond op donderdag 21 december van 19.30 tot 22.00 uur.

Ontdek tweedehands fietsen mét garantie in Doetinchem

Veel mensen vragen zich af waar ze betrouwbare tweedehands fietsen kunnen vinden, vooral omdat het soms een gok kan zijn om via platforms zoals Marktplaats te kopen. Het goede nieuws is dat je bij Bulten Tweewielers in Doetinchem een betrouwbare optie hebt! Naast een uitgebreide selectie nieuwe fietsen, e-bikes en bakfietsen bieden wij ook regelmatig een aantrekkelijk aanbod aan tweedehands fietsen.

Oude fiets inruilen voor een nieuwe - Zo pak je dat aan

Fietsen is heerlijk. Het geeft je vrijheid, helpt het milieu en houdt je gezond. Maar na verloop van tijd kan het zijn dat je een nieuwe fiets wil. Misschien wil je upgraden naar een elektrische fiets om gemakkelijker heuvels te beklimmen en langere afstanden te fietsen, of gewoon omdat je iets nieuws wil. Als je je oude fiets wil vervangen, overweeg dan om deze in te ruilen. In dit artikel vertellen we hoe je dat aanpakt.

Veilig fietsen met Bypoint - Snelle hulp bij ongevallen én diefstalbeveiliging

Fietsen is tegenwoordig populairder dan ooit, vooral dankzij elektrische fietsen die ons de vrijheid geven om zelfstandig te reizen over langere afstanden. Maar helaas brengt dit ook meer ongelukken met zich mee. In 2021 belandden meer dan 73.000 fietsers op de eerste hulp na een ongeluk, waarvan meer dan 50.000 door eenzijdige valpartijen. Deze cijfers zijn verontrustend en hebben vaak nare gevolgen. Een snelle respons is cruciaal voor een goed herstel na een fietsongeluk. Als je ten val komt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk hulp krijgen op de juiste plek. Met dat in gedachten is Bypoint ontwikkeld.

Fietsen in de regen: Tips voor herfstige avonturen

Bij Bulten Tweewielers omarmen we elk weertype. Deel je herfstritten met ons door de hashtag #BultenTweewielers te gebruiken op sociale media. We houden ervan om te zien hoe jullie de schoonheid van de herfst ontdekken op twee wielen!

We zijn op zoek naar jouw verhaal

Bulten Tweewielers heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1937, maar we zijn ook erg benieuwd naar jullie verhalen. Heb jij leuke herinneringen aan je  Bulten Tweewielers-fiets? Of een fotovan je fietsavontuur - groot of klein - recent of vroeger? Deel ze met ons op Facebook of Instagram met de hashtag #BultenTweewielers. De leukste inzendingen delen we op ons kanaal.

De Gazelle Ultimate C8+ HMB: Ontdek deze stijlvolle e-bike vandaag nog

Waar wacht je nog op? Laat de file achter je en geniet van stressvrij woon-werkverkeer met de Gazelle Ultimate C8+ HMB. Als een trotse Premium Gazelle dealer staan we garant voor de hoogste kwaliteit en service.

Leaseplan: zorgeloos op de fiets, bakfiets of e-bike voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos op de fiets naar het werk, de supermarkt, de school of de sportclub voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! We hebben samenwerkingsverbanden met verschillende leasemaatschappijen voor zowel particuliere leasefietsen als zakelijke leasefietsen. Kom naar Bulten Tweewielers voor vrijblijvend advies.

Tips om diefstal van uw fiets te voorkomen

Je fiets, e-bike of bakfiets goed beveiligen is superbelangrijk. Gebruik naast een ringslot altijd een kettingslot met aparte sleutel of cijfercode. Twee sloten gebruiken maakt het voor fietsendieven moeilijker. Voor verzekeraars moet je sowieso een extra slot hebben. Welke sloten verzekeraars als extra slot goedkeuren, kun je bij ons in de winkel navragen. Het is slim om je fiets met een extra slot vast te maken aan iets stevigs. Zet je je fiets binnen of in een bewaakte fietsenstalling? Zorg dan dat je 'm ook daar op slot zet.

Nostalgisch fietsen door de Achterhoek: Happen, Trappen en verwonderen

Verken de Achterhoek per fiets met Happen en Trappen! Geniet van sfeervolle dorpjes, kastelen en heerlijk eten. Fietsen en e-bikes te huur bij Bulten Tweewielers.

Schaatsen slijpen in Doetinchem

Of je nu recreatief schaatser bent of een fanatieke sporter, het ervaren team van Bulten Tweewielers staat 's winters klaar om je schaatsen weer in topconditie te brengen.

Fietsonderdelen en accessoires te bestellen via onze webshop

Vanaf heden is ook onze webshop online. Neem gerust een kijkje en bestel uw onderdelen en accessoires hier. Of het nu gaat om een nieuwe binnenband, buitenband, standaard, fietskrat, fietsbel, fietsdrager of iets anders voor uw fiets of e-bike, u kunt het in onze webshop vinden.

Bakfiets voor verhuur en demonstratie

Bij Bulten Tweewielers kunt u een bakfiets huren om te kijken of die bij u past.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering