Loopfietsen

Bij Bulten Tweewielers geloven we in de kracht van ontdekking en avontuur, zelfs voor de allerkleinsten. Ontdek onze collectie hoogwaardige loopfietsen van o.a. Polisport, speciaal ontworpen om jonge kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun balans en coördinatie, terwijl ze de wereld om hen heen verkennen.

Onze Polisport loopfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd een loopfiets kunt vinden die past bij de persoonlijkheid van jouw kleintje. Houd er rekening mee dat we in onze fysieke winkel aan de Ds van Dijkweg 21 in Doetinchem mogelijk een breder assortiment hebben dan wat je online ziet. Kom gerust langs om ons volledige aanbod te verkennen en persoonlijk advies te ontvangen. We kijken ernaar uit je in de winkel te verwelkomen voor een nog uitgebreidere winkelervaring!

Bestel eenvoudig online en geef jouw kinderen de perfecte start op hun fietsavontuur. Met loopfietsen van Polisport leren ze op een leuke en veilige manier hun eerste stappen op de weg.Er zijn 2 producten gevonden:

Filters

SorteringTerug